- 1 paket kuskus
- 1 kavanoz garnitür
- 3 kutu ton balığı (160 gr. )
- 1 su bardağı süt mısır
- 6, 7 adet iri kornişon turşu
- Mayonez
- İsteğe bağlı yoğurt (konserve balık ile kullanmadım)
Kuskusu bir tencerede haşlayın ve soğumaya alın. Geniş bir kaba alacağınız garnitüre, küçük küçük doğradığınız kornişonu ve mayonezi ekleyin. Üzerine mısırı ve ton balığını da ilave edin. Soğumaya aldığınız kuşkusu bu karışımın içine döküp iyice karıştırın. İlk etapta mayonezi fazla koymayıp, buzdolabında 2, 3 saat beklettikten sonra eklerseniz daha güzel bir sonuca ulaşırsınız ve ben bu tarife pul biber i çok yakıştırırım :) Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder