- 6-8 adet havuç
- 3 bardak yoğurt
- 3-4 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2-3 diş sarımsak ve tuz
Süslemek için
- 1 dal dereotu
Havuçları soyup yıkadıktan sonra rondodan geçiriyoruz .Tenceremize yağı koyup üzerine havuçları atıp karıştıralım.
Tuzunu da atıp kapağını kapatalım .Yumuşayana kadar kısık ateşte pişirelim .Diğer taraftan yoğurt, sarımsak ve mayonezi hazırlayalım .Pişen havuçları soğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp servis yapalım AFİYET OLSUN.
Tuzunu da atıp kapağını kapatalım .Yumuşayana kadar kısık ateşte pişirelim .Diğer taraftan yoğurt, sarımsak ve mayonezi hazırlayalım .Pişen havuçları soğuduktan sonra yoğurtla karıştırıp servis yapalım AFİYET OLSUN.



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder