Havuçlu İrmikli Cezerye



Havuçlu İrmikli Cezerye 9

Havuçlu İrmikli Cezerye Tarifi'nin Malzemeleri

  • 5 adet irice havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı irmik
  • Yarım paket petibör
  • Yarım çay bardağı ceviz veya fındık içi
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Bulamak için hindistan cevizi

Havuçlu İrmikli Cezerye Tarifi'nin Yapılışı

Havucu soyup rendeleyin ,tencere koyun, üzerine şekerini katın ocağın altını açın, havuçlar suyunu salınca irmik, tarçın, tereyağını katın kısık ateşte havuçlar yumuşayana kadar pişirin, soğutun. Cevizini katın bisküviyi robottan geçirip katın yuvarlaklar yapın hindistan cevizine bulayıp kalıba bastırıp servis tabağına dizin ,çok pratik vede lezzetli cezeryeler afiyet olsun.
Havuçlu İrmikli Cezerye
Havuçlu İrmikli Cezerye
Havuçlu İrmikli Cezerye
Havuçlu İrmikli Cezerye
Havuçlu İrmikli Cezerye
Havuçlu İrmikli Cezerye
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Seo Makaleleri | Seo Kelime
Copyright © 2013. Yemek tarifi & Lezzet durağı - Tüm Hakları Saklıdır.
Tema Yapımcısı Seo Makaleleri