- 3 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
Tencereye sütü, unu, şekeri ve vanilyayı koyup ateşe koymadan önce malzemeleri çırpalım. Nişastayı ayrı bir kasede sütle inceltelim ve tencereye ekleyelim. Kısık ateşte sürekli olarak karıştırarak fokurdamaya başladığı an altını kapatıp mikserle çırptıktan sonra ateşe dayanıklı kaplara bir parmak boşluk kalacak şekilde kepçeyle koyarak fırın tepsisine dizelim. 180 derece ısınmış fırında üzeri kızarana kadar bekleyelim .Buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra sunum yapabiliriz 





AFİYETLE OLSUN 







Hiç yorum yok:
Yorum Gönder